zaterdag 7 oktober 2017

Stampfans bloghop Christmas Time

 Hallo en wat leuk dat je komt kijken bij de bloghop van StampFans

Als het goed is ben je via de blog van Carmen gekomen.
De officiële hop is gestart op het blog van Carmen dus hop door tot je hier weer bent dan weet je dat je iedereen die meedoet ook echt gehad hebt.  We hopen je geïnspireerd te hebben middels deze bloghop.


 De basis van de label is gemaakt van een strook Whisper White van 5,1 cm bij 8 cm en de ScallopedTag Topper. Met Old Olive inkt is de kersttak gestempeld deze komt uit de set Christmas Pines. Metversamark de tekst en de ster ( Star of Lightset) gestempeld bestrooid met goud embossingpoeder, met de heatgun verwarmd en dan krijg je dit super leuke resultaat.
 De kaart is met dezelfde techniek van embossen gemaakt. De basis van de kaart is van Whisper White cardstock, de opleg kaart van Old Olive cardstock. De bovenste laag weer van Whisper White. De mooie sterrenregen uit de set Star of Light.is met versamark gestempeld en ook bestrooid met goud embossingpoeder en verwarmd met de heatgun. De tekst is gestempeld met Old Olive. Daarboven 2 gestansde sterren waarvan de bovenste weer bewerkt is met versamark en goud embossingpoeder en de heatgun.
 Het laatste projectje voor deze bloghop is het allerschattigste pizzadoosje met daarin 3 cadeaulabels. Op het pizzadoosje een stukje Old Olive cardstock met een stukje Design Paper. De stansen komt uit de Pretty Pines Thinlits. Deze zijn gestands uit Old Olive en Early Expresso cardstock. De labels zijn gestempeld met de kleuren Old Olive en Early Expresso, de tekst in het zwart.

Via de knop volgende komen jullie bij Sandra uit veel hopplezier.


Bloglijst 

1   Carmen 

2   Sigrid   

3   Sandra    

4    Deborah

5    Marloes   


 7   Durvina  

 8    Monique 

 9    Ingen  

10    Ilona     


Alle gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Nu in de maand oktober zijn er leuke acties. U kunt uw bestelling en vragen sturen naar onsstempelfeestje@gmail.com

Liefs Sigrid


7 opmerkingen: