donderdag 2 februari 2017

Freubeldagje met vriendinnen

Op 21 januari hadden wij een teamdag en in dat weekend bleven er 2 vriendinnen slapen. De zondag hebben wij besteed om heerlijk met zijn 3en te freubelen. Helaas moest mijn dochter werken anders had zij ook gezellig meegedaan. Dit zijn de projectjes die wij gemaakt hebben.

 De linkerkaart is gemaakt met de stempelset Avant garden deze set is gratis te verkrijgen bij een bestelling van 60 euro.

Het 2de project is een doosje die we versiert hebben met papier sending love dsp, stempelset Sealed with love en de bijbehoorende Love Notes framelits dies.

Het 3de project is een doosje gemaakt met de Window box thinlits dies en de daar bij horende stempelset window shopping.

De laatste kaart is gemaakt met de stempelset HIgh tide. We hebben hierin een lampje verwerkt zodra je het strookje papier weghaald en op de onderkant van de vuurtoren drukt gaat het lampje branden.

Mocht je interesse hebben in een van de stempelsets of bundles? Dan kan je een mailtje sturen naar onsstempelfeestje@gmail.com op 21 februari gaat er weer een verzamelbestelling uit.

1 opmerking:

  1. Mooie projectjes hebben jullie gemaakt, ze zien er stuk voor stuk prachtig uit.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen